Banner voor de Unigarant scooterverzekering met twee dames op een scooter

Scooterverzekering

Van der Louw tweewielers brengt al haar verzekeringen onder bij Unigarant. Unigarant is een volle dochter van de ANWB; uw verzekering is dus in zeer goede handen.

Bromfietsen en Scooters

Op de brommer boodschappen doen; op de scooter naar school of op een fiets met hulpmotor in het weekend naar de kleinkinderen. Wij bieden de ideale bromfietsverzekering die u zelf geheel passend kunt maken aan uw persoonlijke wensen. Op die manier heeft u altijd een op uw lijf geschreven bromfietsverzekering, compleet met een verrassend scherpe premie.

Hoe u zich verzekert en wat u daarvoor betaalt, bepaalt u helemaal zelf. U kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen, zodat u de dekking precies kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen en situatie.

 1. WA
  Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw bromfiets of scooter te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA).
 2. WA en diefstal
  Naast WA kunt u zich ook verzekeren voor schade ten gevolge van diefstal of pogingen daartoe. Dit valt onder de dekking WA en diefstal.
  Let op: Bij deze dekking moet uw brom- of snorfiets, naast het standaardslot, altijd op slot worden gezet met een ‘categorie 3′ ART goedgekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij ons of kijk op Stichting ART.
 3. WA, diefstal en aanrijding
  Deze verzekering biedt naast WA en diefstal ook dekking voor aanrijdingsschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. U kunt deze uitgebreide dekking alleen afsluiten als u 17 jaar of ouder bent.

Naast de keuze voor de dekking WA, WA en diefstal of WA, diefstal en aanrijding heeft u de mogelijkheid uw verzekering uit te breiden. Zo stelt u zelf uw verzekering samen en bent u alleen voor datgene verzekerd waar u voor verzekerd wilt zijn. U kunt uw verzekering aanvullen met;

Ongevallen opzittenden verzekering
Hiermee is de schade aan uw kleding en als als gevolg van een ongeval verzekerd. Mocht er sprake zijn van blijvende invaliditeit (of overlijden) als gevolg van een ongeval, dan bent u verzekerd van een éénmalige uitkering van maximaal € 30.000,- (€ 3.000,-).
De premie bedraagt slechts €18,- per jaar!

Rechtsbijstanddekking
Met deze dekking bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden.
De premie bedraagt slechts €17,- per jaar!

Verzekering aanvragen