Over van der Louw Tweewielers

Sinds 1912 is Van der Louw Tweewielers een betrouwbare en vertrouwde winkel op fiets- en scootergebied in Alphen aan den Rijn en omgeving. In onze zaak aan de Hooftstraat 225 in Alphen aan den Rijn vindt u nagenoeg alles op het gebied van wielen. Van eenwieler tot elektrische fiets, van step tot scooter. Hiermee zijn wij uniek, want nergens in Alphen aan den Rijn vindt u dit allemaal onder één dak. Daarnaast is er een aparte hoek gecreëerd voor elektrische fietsen. Bij ons wordt u professioneel geadviseerd en is er een mogelijkheid om diverse soorten fietsen en scooters geheel kosteloos en vrijblijvend uit te testen. In ons pand vind u op de 2e etage een grote collectie kinderfietsen.

De werkplaats is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf waar onze monteurs voor u klaar staan. Met moderne technieken en ouderwets vakmanschap kunnen wij de klant op zijn wenken bedienen. Alle merken, ook elders gekochte tweewielers, worden hier gerepareerd of onderhouden. Als u een voertuig voor reparatie brengt, krijgt u bij een kleine en een grote reparatie altijd een vervangende leenfiets mee. Als uw voertuig is gerepareerd, nemen wij contact met u op per telefoon of sms.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen voor de gemotoriseerde tweewielers zelf op voorraad zodat de reparatietijd minimaal is. Bij ieder gemotoriseerd voertuig is het belangrijk dat er op een regelmatige wijze onderhoud wordt uitgevoerd. Niet alleen voorkomt dit grotendeels dat u met pech onderweg stil komt te staan, maar is regelmatig onderhoud ook belangrijk voor de levensduur van uw tweewieler. Een kleine of grote beurt is dus belangrijk.

Mocht u onverhoopt met pech stil komen te staan, dan hebben wij daarvoor een uitstekende ophaaldienst. Als u besluit om uw tweewieler bij ons te laten repareren dan komen wij deze ophalen. Als u een reparatie uit wilt laten voeren, dan kunnen wij op basis van uw beschrijving per telefoon in de meeste gevallen u van te voren vertellen wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Natuurlijk kunnen wij u na grondige inspectie een betere indicatie geven van de kosten.