Batavus E-bike Expert

De ideale fiets vinden begint in onze fietsenwinkel. Bij ons staan veel verschillende Batavus modellen zoals een elektrische fiets, een stadsfiets of een comfortabele moederfiets. Wij hebben ons extra verdiept in alle technische mogelijkheden die de verschillende elektrische fietsen bieden. Zo kunnen wij je adviseren welke e-bike het beste bij jou past. Wie op zoek is naar een passende elektrische fiets en daarover oprecht advies wil, is bij ons als Batavus E-bike Expert(E-xpert) aan het juiste adres.

Batavus E-bike Expert

In onze werkplaats kun je na aankoop terecht voor een deskundige fietsreparatie zodat je weer snel en veilig op pad kunt. Wij raden je aan om je fiets regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Bij regelmatig onderhoud gaat je elektrische fiets langer mee. Als Batavus E-bike E-xpert hebben wij de expertise in huis om jouw elektrische fiets zo goed mogelijk te onderhouden.

Elektrische fiets kopen

Als je een elektrische fiets wilt aanschaffen, kom dan eens langs in onze fietswinkel. Wij hebben altijd 5 Batavus demomodellen staan die representatief zijn voor de belangrijkste elektrische fietsmodellen en -technieken. Zo kun je alle mogelijkheden ervaren tijdens een uitgebreide testrit. Een van onze klanten vertelde me: “Dankzij de proefritten en jouw ervaring kan ik onbezorgd en tevreden genieten van mijn elektrische Batavus fiets.”

Proefrit elektrische fiets

Uiteraard hebben wij als Batavus E-bike E-xpert meerdere varianten van de elektrische fiets in onze fietsenwinkel staan. Batavus heeft een uitgebreide collectie en met de demomodellen die wij op voorraad hebben, hierdoor kun je het rijgedrag uitstekend ervaren, evenals de techniek. Zo kunnen wij bijvoorbeeld samen bepalen of de motor bij jouw fiets beter voor, midden of achter kan.
Plan gerust een proefrit in en kom langs.

Products preview

Bekijk alle producten van Batavus