Over regenkleding

Regenkleding is er in verschillende soorten en maten. Denk aan functionele regenkleding voor woon-werkverkeer, technische regenkleding voor de sportieve fietser op een racefiets of mountainbike en aan fashion regenkleding die ook bij droog weer prima gedragen kan worden. Dat is maar goed ook, want elke Nederlander weet dat het in ons land niet 365 dagen per jaar droog is. De trend van de laatste jaren is dat regenkleding steeds modieuzer wordt en prima kan dienen als vrijetijdskleding. AGU loopt in de ontwikkeling van rainfashion voorop.

Een merk met wereldfaam

AGU staat bekend als een erkend merk als het gaat om de vervaardiging van bijvoorbeeld regenbroeken van hoge kwaliteit. Dit komt onder andere naar voren als er gekeken wordt naar de materialen waarvan deze kleding gemaakt is. Zo hebben sommige regenpakken ademende eigenschappen, wat betekent dat u geniet van extra comfort en een goede ventilatie wanneer u de regen trotseert. Bovendien heeft AGU een afzonderlijke afdeling die zich specialiseert in het uiterlijk en de ontwerpen van de regenkleding. Er gaat veel aandacht uit naar de ontwikkeling van mooie en uiteenlopende designs, zodat er voor ieders smaak wel een geschikt regenpak te vinden is.

Voor mannen, vrouwen en kinderen

Daarnaast maakt AGU ook onderscheid tussen regenkleding voor mannen en voor vrouwen. Zo heeft het merk regenpakken die speciaal uitgevoerd zijn met vrouwelijke vormen, voor de ideale pasvorm. Bovendien heeft u natuurlijk behoefte aan een regenpak dat specifiek bij u past. Vandaar dat AGU ook vele verschillende ontwerpen heeft, speciaal voor mannen, vrouwen of beide. Voor de man zijn er bijvoorbeeld regenpakken ontworpen die een stoer, gedistingeerd of vrolijk uiterlijk hebben, waarbij het gebruik van kleur erg uiteen loopt. Zo is er voor iedereen wel gepaste regenkleding te vinden. Zelfs voor kinderen heeft AGU een speciale lijn van kinderregenkleding ontwikkeld, voor zowel jongens als meisjes. Deze kunt u bestellen in vele verschillende maten, omdat uiteraard geen enkel kind gelijk is!