Scooterreparaties

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie aan uw fiets of bromfiets. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht; voor grote werkzaamheden krijgt u gratis een leenfiets ter beschikking.

Natuurlijk is Van der Louw tweewielers een BOVAG gecertificeerd bedrijf en wordt je fiets, bromfiets of scooter met de grootste zorg behandeld door onze gediplomeerde medewerkers.

Dit alles gebeurt in onze moderne werkplaats en in combinatie met de beste gereedschappen.

Wij kennen drie soorten reparaties:

Grote reparaties: Voor deze reparaties dient u een afspraak te maken. De meeste reparaties vallen in deze categorie, waaronder servicebeurten en reparaties die meer dan 15 minuten in beslag nemen. U kunt zowel telefonisch als in de winkel een afspraak hiervoor maken.

Kleine reparaties: In deze categorie vallen korte reparaties, zoals het vervangen van banden, remblokken, uitlaten, het monteren van een achterdrager of het plaatsen van een topkoffer of windscherm. Voor al deze reparaties kunt u het best bellen om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Snelle reparaties: Hieronder verstaan wij zeer korte en simpele reparaties waarvoor u geen afspraak hoeft te maken. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld het repararen van een band, vervangen van een bougie of het plaatsen van een nieuwe accu.

Ook motorscooters kunnen worden gerepareerd