Qibbel Air achterzitje dragerbevestiging

QIBBEL AIR: LICHTSTE FIETSSTOEL VAN NEDERLAND

Ben je op zoek naar een achterzitje? Even naar de bakker, zwemles of samen een mooie tocht maken. Met het achterzitje van Qibbel neem je je kind overal mee naartoe. Je neemt je kindje al mee vanaf 9 maanden tot een leeftijd van 6 jaar.

Onze achterzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een ergonomische zitting en zijn eenvoudig te monteren.

Qibbel Air achterzitje
De Qibbel Air is zelfs het lichtste fietsstoeltje van Nederland. De rugleuning is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook wordt gebruikt voor de zitting van bureaustoelen. Hierdoor weegt het fietsstoeltje slechts 2,5 kilogram. Het materiaal is slijtvast, ademend en goed schoon te houden. Praktisch en comfortabel.

Veilig en sterk
Net als al onze fietsstoeltjes staat veiligheid op nummer een. De Qibbel Air heeft een vijfpuntsgordel waardoor je kind extra goed vastzit. Groeit je kind als kool? De gordelhoogte pas je eenvoudig aan. Net als de voetensteunen met spaakbeschermers.

Bovendien zet je dit fietsstoeltje in een handomdraai achterop. Je draait de klem in en uit, en met de ontgrendeling aan de achterzijde haal je het zitje er zo af. Daar komt geen schroevendraaier aan te pas.

Het Qibbel Air achterzitje is leverbaar bij van der Louw tweewielers in Alphen aan den Rijn.

Pluspunten

  • Leverbaar in veel verschillende kleuren
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Gratis gemonteerd!

Specificaties

Gewicht 3 kg
Accessoires merk

Type accessoire

Kinderzitje

Meer informatie aanvragen voor de Qibbel Air achterzitje dragerbevestiging

    Ik ga ermee akkoord dat van der Louw Tweewielers mijn gegevens mag opslaan en verwerken.